Igår var min søster og jeg i køkkenet hvilket var rigtig hyggeligt. Mia lavede spinat pandekager med fyld af laks og purløgsflødeost, jeg fyldte min med skinke i stedet da jeg ikke er den store fiske fan. Jeg gik selv i krig med at lave Banana pancakes og klatkager til weekendturen i sommerhuset med tøserne.
opskriften på spinat pandekagerne med fyld er lånt fra Louise Evald som er en del af min søsters venindekreds.
4 dl. mel
½ tsk. salt
2-3 æg
4 dl. mælk
ca. 200 g. spinat
Fyldet:
200 g. flødeost naturel
200 g. røget laks
Purløg
Salt og peber
Til fyldet røres flødeost, salt, peber, purløg, finthakket laks sammen i en skål (purløgsflødeost kan bruges som en hurtigløsning). Smør det dernæst på pandekagerne og rul dem så sammen. Og voila, så er de klar til at spise
200 g. flødeost naturel
200 g. røget laks
Purløg
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kom de tørre ingredienser i en skål. Rør æg og mælk sammen, og hæld det under omrøring sammen med de tørre ingredienser. Dup/vrid vandet fra spinaten. Bruger du frisk spinat hakkes det groft og røres i dejen.(Jeg brugte frossen spinat, som jeg optøede, der i forvejen var hakket) . Bag nu pandekagerne I lidt olivenolie – 2-3 min. på hver side.
Til fyldet røres flødeost, salt, peber, purløg, finthakket laks sammen i en skål (purløgsflødeost kan bruges som en hurtigløsning). Smør det dernæst på pandekagerne og rul dem så sammen. Og voila, så er de klar til at spise
Hey Lena :) det ser godt ud ;)
SvarSletville bare lige skrive, at ham jeg snakkede om i fredags er Francisco Lachowski
Hilsen Clare
Mange tak Clare!!! :-)
SvarSletNåååe ja, jamen tror også jeg har set billedet så :D
Hapshaps en godte