Uheldige feriebilleder vs. reality?!

Alle kender vel fornemmelsen af at se for tyk/fedt/flommet/lidt for "erotisk-buttet" ud? har det meste af mit liv kæmpet med vægten (og udseendet). Det har ikke altid været lige sjovt, især ikke når man har en søster der på den side har vundet gen-lotteriet. 

Her kommer nogle billeder fra en rejse vi var på for ca. et år siden (d. 10 april), jeg følte faktisk at jeg så "rimelig" tynd ud, og så kommer man hjem og ser billederne, der blev jeg lige en smule ked af det .. mon man kan give skylden til ens non fotogene sider eller bare skal indrømme at man måske havde fået et par kilo for meget på sidebene? I don't know!? 
Anyway så havde jeg været igennem en utrolig hård periode + at jeg også er trøstespiser= dårlig kombi! 

Kom lige til at tænke på det da jeg inde på msn faldt over drengenes "100 babes til fosiden på M!" er det kun mig der finder skønheds idealet svært at opnå? JA jeg ved godt at billederne sikkert er retoucheret, men nogle ser sådan ud i virkeligheden! skulle næsten være anorektiker for at opnå den figur og de er igengang unormalt tynde .. tjoo jeg har forsonet mig med mine former, men det ville da være skønt med en flad mave som deres eller små faste lår osv.
(HER ER MINE CHUBBY BILLEDER)

 P.s er ikke helt så stor længere heldigvis :) man kan dog ikke se det så tydeligt på billederne her ..
og hun er enda en af dem der har former (og ikke en size 0)
flot er hun da må jeg indrømme

2 kommentarer:

 1. Kender det så godt! Virkelig! Synes altid at jeg ser vildt fed ud på sådan nogle billeder, i hvert fald i forhold til hvad jeg havde håbet og regnet med. Synes nemlig aldrig det ser lige så slemt ud i spejlet. Så ved ikke hvilken en af delene der snyder -spejlet eller kameraet (håber kameraet) ;)
  Men synes det er fedt at du "tør" skrive om det her og vise de billeder, du har det svært med (selvom du nu ikke ser tyk ud overhovedet!)Jeg havde aldrig haft modet til at ligge nogle billeder ud, jeg selv havde det skidt med. Så thumps up!:)

  SvarSlet
 2. mange tak for den søde kommentar!
  har ikke lagt de aller slemmeste ud + suger maven ind :) har dog lært at holde mere at mine krop siden da og har fået en masse søde kommentar på den, så det giver da lidt selvtillid :) tror mange piger har det dårligt med deres krop så det var lidt for at sige at det er okay at være menneskelig ;)
  vi håber på at spejlet fortæller sandheden

  SvarSlet