To eat is to live - spinat pandekager m. lakse/skinkefyld




Igår var min søster og jeg i køkkenet hvilket var rigtig hyggeligt. Mia lavede spinat pandekager med fyld af laks og purløgsflødeost, jeg fyldte min med skinke i stedet da jeg ikke er den store fiske fan. Jeg gik selv i krig med at lave Banana pancakes og klatkager til weekendturen i sommerhuset med tøserne.
opskriften på spinat pandekagerne med fyld er lånt fra Louise Evald som er en del af min søsters venindekreds.



                          Ingredienser:
                          4 dl. mel
                          ½ tsk. salt
                          2-3 æg
                          4 dl. mælk
                          ca. 200 g. spinat


                          Fyldet:
                          200 g. flødeost naturel
                          200 g. røget laks
                          Purløg
                          Salt og peber

       Fremgangsmåde:
Kom de tørre ingredienser i en skål. Rør æg og mælk sammen, og hæld det under omrøring sammen med de tørre ingredienser. Dup/vrid vandet fra spinaten. Bruger du frisk spinat hakkes det groft og røres i dejen.(Jeg brugte frossen spinat, som jeg optøede, der i forvejen var hakket) . Bag nu pandekagerne I lidt olivenolie – 2-3 min. på hver side.

Til fyldet røres flødeost, salt, peber, purløg, finthakket laks sammen i en skål (purløgsflødeost kan bruges som en hurtigløsning). Smør det dernæst på pandekagerne og rul dem så sammen. Og voila, så er de klar til at spise 

2 kommentarer:

  1. Hey Lena :) det ser godt ud ;)
    ville bare lige skrive, at ham jeg snakkede om i fredags er Francisco Lachowski

    Hilsen Clare

    SvarSlet
  2. Mange tak Clare!!! :-)
    Nåååe ja, jamen tror også jeg har set billedet så :D
    Hapshaps en godte

    SvarSlet