Creamy potato soup with bacon crunch - a Favorite!!



Den her opskrift er et hit HVER gang, har serveret den to år i træk til min fødselsdag og folk elsker den! den er også utroligt populær når det kommer til familien, vi plejer og lave den i kæmpe portioner og så gemme noget til hen over ugen. det er lækkert at komme hjem til lun kartoffel suppe efter skole og den er også god om vinteren. Prøv jer frem! måske vi i elske den lige så meget som mig?!


4-8 pers.
(stavblender nødvendig)

2 porre
1 løg
6 kartofler
1 l. suppe (vand + 1 boullionterning)
1 dl fløde eller mælk
2 tsk. salt
2 knsp. peber
8 stilke purløg
4 skiver bacon (eller hvad man nu synes)

1. porren renses, skæres i skiver.
2. løg pilles, kartoflerne skrælles, skæres i terninger.
3. grønsagerne koger ca. 15 min i bouillonen.
4. suppen purres i sigte eller blendes.
5. tilsæt fløde/mælk og krydderier.
6. bacon terninger ristes på panden, drysses over indes servering.
7. purløg skylle og klippes over suppen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar