I MISS PARADISE!!!! - and the lovely people

Pitcure-spamming!!
 Så er jeg kommet hjem efter den mest fantastiske ferie nogen sinde!!! Hotellet var skønt, vejret var skønt, men ikke mindst mødte jeg de skønneste mennesker :b Vi endte med at blive en hel lille gruppe på 10-15 stykker der hyggede os og festede om aften. Vi drak vodka-redbull og TUBORG (de havde dansk øl, thumps up), gik på hotellernes disko (der var "trillinge hoteller fra ALBA der  lå ved siden af hinanden). Vi badede i poolen om aften og kravlede i vandruschebanerne, solede om dagen og deltog i waterpolo, water gym., bellydancing og coctail/pool games osv.  
Der blev flirtet på livet løs på kryds og tværs!! men gud hvor er en god gang britisk accent bare sexet og britter var der nok af. Der var også folk fra ukraine, england, schweiz, holland, sverige og ja alle helt vildt søde. Animation teamet var simpelthen fantastisk og var altid over det hele og gjorde alle i godt humør og lavede aktiveter. Jeg kan næsten ikke putte ord på hvor godt det var så nu stopper jeg!! :D GO THERE!

I'm back after an AMAZING holiday in Turkey!!!
the hotel was perfect, the weather was perfect and least of all the people were abso-fucking-lutely and amazing crowd. We were bathing, sunbathing, parting, bathing in the pool at night and crawling in the water-slides. The Animation team were sooo sweet and made a lot of fun activities. I met people from: Hungary, England, Schweizerland,Netherlands(Holland), Sweden and so on.
There was a lot of flirting back and forth and we danced and talked till sunrise. AWE.. wait for it ..SOME
GO GO GO AND VISIT!!

Brigit' and Chris against Ruggy and me
they won :(
Victor, Brigit, their littlebrother, mia and me
Victor and Brigit
Brigit and Mia
(Mia and Lucas standing in the left, looking) Ashley, Megan, Sam, Ruggy(ryan) and Hannah sing Karaoke
Water gym. and our favorite coach/animator giving thumps up
Me
 
coctail/pool game
water polo at night
Davis jumping in the pool (pool game)
Renánta (animator) through'n in the pool  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar